Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers 04 September 2020 Win – Gifts

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers 04 September 2020 Win – Gifts

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz, Flipkart Fake Or Not Quiz Contest Answers 04 September 2020 Win Assured Prizes Today – Hey Friends Here Are All Correct Flipkart Fake Or Not Answer Today Of The Quiz.


Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers 3 September 2020 Win – Gifts

Fake Or Not Is A Fact-Based Game Show Where The Host Would Put A Question O The Viewers With 2 Options To Vote For, Viewers Can Answer Whether The Question Is Fake Or Not Fake. The Flipkart Video Introduced Fake Or Not Fake The Game Of Truth & Win Lakhs Everyday Contest Is Live Now. You Can Play The Flipkart Fake Or Not A Quiz And Win Assured Prizes. If You Are Looking Fast And Right Answers Here Are All 5 Correct Answers Of The Quiz.

How To Play Flipkart Fake Or Not Fake Quiz

  1. Download Flipkart App From Google Play store
  2. Open & Sing In To The Flipkart App
  3. Search Game Section In The App & Find Fake Or Not Fake Answer Quiz 
  4. There will be A Total Of 5 Question
  5. Answer All The Quiz Questions Currently To Win Gift

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Contest Answers 04th September

Q1.  
Answer :


Q2. 
Answer :  


Q3.  
Answer : 


Q4. 
Answer :  


Q5. 
Answer : 

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Contest Answers 03rd September

Q1.  Watching TV Too Closely Causes Damage To Eyes
Answer :Fake


Q2. Indian Farmers Are Using Coca Cola To Protect Crops From Pests
Answer :  Not Fake


Q3.  Aamir Khan Wore His Wife’s Earrings In The Movie ‘Lagaan’
Answer : Not Fake


Q4. P.M. Narendra Modi Is The Most Followed Indian On Twitter
Answer :  Not Fake


Q5. A Maximum Of 36 Runs Can Be Scored In An Over Of Cricket
Answer : Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Contest Answers 31th August


Q1.  In Vizag A Bus Stop Has Been Named After A Stray Dog
Answer : Not Fake





Q2. Consuming Spicy Food Can Cause Ulcer

Answer :   Fake





Q3. Kalpana Chawla Was The First Indian Female Citizen To Go To Space
Answer : Fake


Q4. There Is An Active Volcano In India
Answer :  Not Fake


Q5. Shri Narendra Modi Is The Only PM In India Who Is Born After Independence
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Contest Answers 28th August

Q1. Venus Flytrap Can Count
Answer :  Not Fake


Q2. Dust Is Mostly Made Up Of Skin That Human Shed
Answer : Fake



Q3. Indian Teenager Invented Anti-Rape Shoes
Answer : Not Fake


Q4. Rapper Badshah Stage Name Was Inspired From SRK’s Hit Film
Answer :  Not Fake


Q5.  Bus In Delhi Filled With Water During Monsoon
Answer : Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Contest Answers 26th August



Q1.  Hindi Is The National Language Of India Unanswered

Answer : Fake



Q2.  Chocolate Snowfall Observed In Switzerland


Answer : Not Fake



Q3. Diamond Rainfall Occurs On Jupiter And Saturn
Answer : Not Fake


Q4. Wuhan Residents Ignore Social Distancing Rules And Party
Answer : Not Fake


Q5. Indian Army Mountaineering Expedition Team Finds Mythical Animal Yeti’s Footprints
Answer :  Not Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Contest Answers 25  August

Q1. Babies have more bones than adults
Answer : Not Fake


Q2.  Zomato introduces period leaves for its women and trans employees
Answer : Not Fake


Q3. Cadbury gives out free gift baskets for its 196th anniversary
Answer : Fake


Q4. Nelson Mandela was on a terrorist watch-list of USA
Answer : Not Fake


Q5. Tom cruise to work with NASA on the first ever movie filmed in space
Answer :  Not Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Contest Answers 24 August

Q1.  The word ‘batata’ is derived from Portuguese
Answer : NOT FAKE


Q2.  Addicts consume sanitizer instead of alcohol
Answer : NOT FAKE

Q3.  Doctor arrested for illegal kidney harvesting amidst coronavirus
Answer :FAKE


Q4. ead body of peacock to be wrapped in national flag for burial
Answer : FAKE


Q5. Plucking one white hair causes growth of more white hair
Answer :  FAKE

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Contest Answers 23 August

Q1. Sniffer dogs are being used to detect coronavirus patients on Dubai airport
Answer : Not Fake


Q2. Brain surgeries can be conducted without anesthesia
Answer : Not Fake

Q3. UK PM Boris Johnson performed ‘Ram Abhishek
Answer : Fake


Q4. All body parts get oxygen from blood vessels except Cornea
Answer :  Not Fake


Q5. Waterfall flows backwards in Australia
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Contest Answers 22 August

Q1. For The First Time In Its History Apple Manufactures Its Flagship Phone In India
Answer : Not Fake


Q2. A Class 10 Student Who Scored 2 % In Her Mathematics Paper Granted Full Marks Upon Re – Evaluation
Answer : Not Fake



Q3.  Laughing Buddha And Gautam Buddha Is The Same Person
Answer : Fake


Q4. Charminar Was Built To Commemorate The End Of A Plague
Answer :  Not Fake


Q5. Until 1915 It Was Legal To Mail Babies Through The Post In U.S.A
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Contest Answers 21th August

Q1.Coca Cola Managed To Sell Only 25 Bottles In Its First Year Of Business
Answer : Fake


Q2.AR Rahman Earlier Known As Dileep Kumar Is Also Married To Saira Banu
Answer : Not Fake


Q3. Children Are Considered Virtually Immune To COVID – 19  
Answer : Fake


Q4.  Mona Lisa The Famous Painting Has A Dedicated Letter Box In The Louvre Mus …
Answer : Not Fake


Q5. India Is Credited With Discovering Water On The Moon
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Contest Answers 20 August

Q1. Coins With Hindu Gods Were Issued In India During The British Era
Answer : Fake


Q2. WhatsApp CEO Warns Users To Change Display Picture To Avoid Misuse By ISIS
Answer : Fake 



Q3.  Asia’s First Ever Fighter Jet Was Made In India
Answer : Not Fake


Q4. Mosquitoes Are The Deadliest Known Creatures To Humans
Answer : Not Fake


Q5. The Renewable Energy Sector Generates 3 Times More Employment Than The Fossil Fuel Industry
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Contest Answers 19 August

Q1. Harmonium Is An Indian Originated Instrument
Answer : Not Fake 


Q2.   India’s Independence Day Was Celebrated With Grandeur In London
Answer : Fake



Q3. Varanasi’s Ratneshwar Temple Leans More Than The Leaning Tower Of Pisa
Answer : Not Fake

Q4. 4. Helium Gas Was Discovered In India During A Solar Eclipse
Answer :   NOT FAKE


Q5. An Alcoholic Monkey Bit 250 People After He Could Not Get His Hands On More Alcohol
Answer : NOT Fake

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Contest Answers 14 August

Q1. Whiskey will be sold in paper bottles
Answer :  Fake 


Q2.  Bata Is An Indian Company
Answer : Fake



Q3. You Must Plant 10 Saplings To Get A Gun Licence In Patiala
Answer : Not Fake


Q4.
In UP Sonbhadra A Mountain With 3000 Tonnes Of Gold Has Been Found
Answer :  Fake


Q5. The Word Salary Is Derived From Salt
Answer : Not Fake

FLIPKART FAKE OR NOT FAKE CONTEST DETAILS

FlipkartQUIZ
Quiz PrizesGems, Gifts & Vouchers
Available OnFlipkart App Only
Based OnGeneral Knowledge
Period Daily 

Amazon IFB Quiz Answers Washing Machine Win – Rs.5000

Amazon Friendship Day Quiz Answers – Win Rs. 10,000

Amazon OnePlus Nord Quiz Answers Win – OnePlus Nord 5G

Amazon Samsonite Polycarbonate Suitcase Quiz Answers Win - 

Amazon Big Muscles Quiz Answers Win – Rs.10000

Amazon Eureka Forbes Quiz Answers Win – Aquaguard Marvel Water Purifier

Amazon Asus Gaming Laptop Quiz Answers Win – Asus Laptop

Amazon Boat Quiz Answers Win – Rs.5000 Pay Balance

Amazone Pay Bills With Alexa Quiz Answers Win - 10000

Amazon prime day qiuz answers today, July 27 Amazon Prime Day Quiz Answer

Flipkart Feke Or Not Feke Contest Quiz Answer 30 July 2020 win - Free Gift

TERMS AND CONDITIONS
    1. This  Contest Will Commence On 04 September 2020 From 12:00:01 A.M. (IST) To 04 September 11:59:59 P.M. (IST) (“Contest Period”).
    2. In Order To Be Eligible For The Contest, During The Contest Period You Must Sign-In To Or Sign-Up From An Account On Flipkart.Com.
    3. Once You Have Signed-In To Flipkart.Com, You Can Participate By Navigating To Flipkart The Quiz Show Page Where 5 (Five) Contest Questions Will Be Posted During The Contest Period.
    4. Thereafter, If You Answer All The Contest Questions Correctly, You Will Be Entitled To A Lucky Draw Which Will Be Carried Out Amongst Participants Who Have Answered All The Contest Quiz Questions Correctly.
    5. The Draw Of Lots Will Be Carried Out At The End Of The Contest Period And A Total Of 1 (One) Participants Will Be Selected As Winners By A Random Draw Of Lots.
    6. The Declared Winner(S) Will Be Eligible For Winning Quiz Each (Hereinafter Referred To As “Prize(S)”).
    7. Each Winner Will Be Eligible For Winning One Prize Under This Contest Only.
    8. Each Winner Will Be Required To Claim The Prize As Per The Requirements Prescribed Below In These T&Cs.
    I Hope This Flipkart Feke Or Not Fake Will Lucky For You Will Win. Best Luck.

    Post a comment

    0 Comments

    Featured post

    Amazon Dabur Quiz Answers Win – Rs.10000 Pay Balance